Články

Pomůžeme Vám s výběrem toho co právě hledáte. Dočtete se nové zajímavé informace, či recenze produktů z naší nabídky.

Přihlaste se k odběru notifikací o nových článcích ať už Vám žádný neunikne:

 

Prohlížejte si všechny články, nebo zvolte některou z kategorií:

Recenze puškohled RYPO Hunter 2,5-10x56

Měla jsem možnost testovat puškohled RYPO Hunter od litevského výrobce, který nabízí zajímavý produkt za dobré peníze.

Jaký je rozdíl mezi 850nm a 940nm přísvity? Vše co potřebujete vědět

prisvity

Noční vidění dnes používají přísvity s nejčastěji s vlnovými dálkami 850nm, nebo 940nm. Víte, ale jaký je mezi nimi rozdíl?

Porovnání brokového střeliva s olověnými, ocelovými a bizmutovými broky

ovelové-broky

15. únor 2023. Tento den se zapíše do paměti českých myslivců a sportovních střelců jako poslední den, kdy mohli bez rizika jakékoliv sankce běžně používat střelivo s olověnými broky při lovu kachen nebo na některých střelnicích. Nařízením EU vešel v platnost zákaz užívání olověného střeliva na mokřadech. Zakázáno je olověnými broky střílet, ale i je v daných lokalitách mít při sobě. Přesněji řečeno se jedná o mokřady a vzdálenost do 100 metrů od nich.

 

Recenze PARDu TD32 - NV, termovize a LRF 3v1 - Jak jej hodnotí Daniel Korčák?

pard-td32_1

Používání termovizi a nočních vidění je dnes téměř každodenní potřeba každého aktivního myslivce i lovce. Nejen z důvodu lepší detekce zvěře v noci ale také kvůli naprosto bezpečné a přesné střelbě. Položme si otázku jak lze bezpečněji určit rozdíl mezi kňourkem a bachyní za úplné tmy když pomineme svítilny na zbrani? A dostáváme se právě mezi dvě rozdílné vesnice názorů uživatelů. Neustálý spor o tom zda je lepší termovize nebo noční vidění. Pokud si poslechneme názor většiny českých myslivců dozvíme se , že pro vyhledání zvěře používají levný termovizní pozorovák a pro lov ještě levnější “ nočák”. Výhody a nevýhody jednotlivých rozdílných zařízení zná každý uživatel a po finanční stránce která je v tomto případě ta nejdůležitější, protože nám určuje kvalitu a spolehlivost zjistíme že dnes zbytečný nákup dvou zařízení za který zaplatíme poměrně značnou sumu se nevyplatí.

 

Tekutá vnadidla Venator - Jak si vedla v testu lovců?

Tekutá vnadidla Venator - Jak si vedla v testu lovců?

Nechali jsme naše influencery recenzenty otestovat všechny druhy vnadidel Venator. Jak si v testu vedla a komu jak fungovala?

 

Velký test přísvitů pro noční vidění - Jaký přísvit vybrat?

Testované přísvity Venator Nox R, Venator Nox X Kit, Venator Nox VCSEL, Luna Vision LED 940, Originální přísvity z balení zařízení. Všechny přísvity v testu měli zdroj světla s vlnovou...

Služby - Montáž puškohledu, lapování kroužků a break-in hlavně

Služby - Montáž pukohledu, lapování kroužků a break-in hlavně

Montáž puškohledu, tedy místo spojení zbraně a optického zaměřovače je jedna z nejdůležitějších částí celého zbraňového systému.

Z různých důvodů se lidé snaží ušetřit prostředky investované do nové zbraně právě na tomto díle, což je špatně. Špatná nebo nekvalitní montáž v prvním případě znamená chybovost při střelbě, v dalším například poškození tubusu puškohledu a podobně.

 

Remington komplet Stalker Timber Recenze

Remington komplet Stalker Timber Recenze

Dokonalý komplet na šoulání. Extrémě tichý, vůbec nešustí. Nepropustí vodu ani při silném dešti, z toho jsem měl největší obavu, ale komplet se osvědčil.

 

Recenze čelovky Venator Ignis H2-R

Venator čelovka Ignis H2-R je lehká kompaktní čelovka, která poslouží každému, kdo chce kvalitní produkt za rozumnou cenu. A není zdaleka jen pro myslivce, využití najde jistě i u turistiky a outdooro...

Leica - Nová generace termovizních zařízení

Leica Sport Optics představuje novou generaci termovizních zařízení. Buďte u toho i Vy! Přihlaste se k odběru veškerých novinek: Již brzy se dozvíte veškeré potřebné informace ohledně nových termovi...

×

Splátková kalkulačka ESSOX