Krmné automaty Venator

 Krmné automaty Venator
 
Autor: Ing. Vít Chromčák
 
 
 
V návaznosti na jeden z našich minulých příspěvků o krmných automatech značky VENATOR tady máme jednu minirecenzi od našeho obchodního zástupce Víti Chromčáka.
 
Na trhu je hned několik výrobců nabízejících krmné automaty lišící se vzhledem, zpracováním a v neposlední řadě cenou. Novinkou je značka Venator nabízející hned 6 modelů krmítek, která startují na ceně 1890 Kč, nejdražší model pak pořídíte za 3290 Kč.
 
Základním a zároveň nejlevnějším typem je plastový krmný automat s označením Feed23. Dále má člověk na výběr z 5 kovových automatů, které na první pohled vypadají stejně, ale liší se kapacitou baterie již lze použít, šíří výhozu, možností směrového výhozu a dvoumotorového mechanismu. Model s označením Feed22S má jako součást balení solární panel, a proto se stal i mou volbou.
 
Celokovové zpracování působí velmi odolně a přitom líbivě. Samotné nastavení je poměrně intuitivní a trvá jen několik minut. Můžete si zvolit až 6 krmných časů za den, přičemž si nastavíte délku a intenzitu krmení. Pokud krmítko pověsíte na místo, kam alespoň část dne proniká sluneční záření, baterie bude solárním panelem nabíjena konstantně.
 
Krmný automat hodnotím velmi pozitivně. Podle mě je to ideální volba pro myslivce, kteří nemají možnost být denně v revíru, ale rádi by pravidelně předkládali zvěři něco dobrého… 
 
 
 

×

Splátková kalkulačka ESSOX