Přepravní lodna na zvěř

Ne každý má možnost přepravovat ulovenou zvěř na korbě pick-upu či na nosiči na tažném zařízení a nezbývá tak nic jiného, než zvěř naložit do auta, které u spousty myslivců neslouží jen jako pracant do lesa. Dobrým pomocníkem tak může být přepravní lodna. Umožní vám totiž ulovenou zvěř přepravit v kufru auta, aniž byste ho zašpinili. Nicméně i pro lidi, co vlastní ten pick-up může být takováto lodna užitečná, a to když budou potřebovat ulovenou zvěř dostat například ze zoraného pole k autu.

 

Recenze produktu

Lodna Trace má tedy 2 roviny využití - přepravu v autě a dopravu k autu. Díky svým vnějším rozměrům 99x56x26 cm se vleze do všech standardně velkých kufrů aut, třeba i do Felicie. Je však dostatečně velká a vyrobená z odolného plastu, takže pojme každého divočáka do váhy jednoho metráku, nebo klidně i 2 lončáky či laň jelena evropského (vše osobně vyzkoušeno). Pomocí pevných úchytů na obou stranách a zesílených hran sami zvládnete zatíženou lodnu zvednout a naložit do kufru auta. Po celém obvodu přepravky jsou otvory pro případné provlečení lana, čehož jsem využil a lano navíc vylepšil uřezaným kouskem gumové hadice pro lepší úchop a jsem tak schopný pohodlně a lehce táhnout naloženou lodnu například ze zmiňovaného pole a ulovená zvěř tak není celá od bláta. Výhodou je také šípovitý tvar, který usnadňuje tažení lodny. K lodně se navíc dají dokoupit jako příslušenství nerezové ližiny, které ochrání její dno proti prodření a budete ji tak moct využívat k dopravě zvěře i ve skalnatém terénu či po kamenitých cestách.  

Koupě přepravní lodny Trace příliš nezatíží váš rozpočet - lze ji pořídit za 1990 Kč a věřím, že vám vynaložené prostředky brzy vrátí ušetřeným časem a námahou. 

 

Detail produktu na e-shopu

přepravní-lodna-trace

 

Fotogalerie


Autor: Ing. Vít Chromčák

Hodnocení: hodnoceni-5

×

Splátková kalkulačka ESSOX