Dellinger nůž vykošťovací 6"

Kód: XY/B27RW6B
Novinka
Značka: Dellinger
1 499 Kč 1 238,84 Kč bez DPH
Není skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Sleva 5 % pro ozbrojené složky a IZS
Sleva 5 % pro ozbrojené složky a IZS
Při koupi zbraně sleva 5% na střelivo po celý rok
Při koupi zbraně sleva 5% na střelivo po celý rok
Množstevní nákupy střeliva
Množstevní nákupy střeliva
Možnost nákupu na splátky
Možnost nákupu na splátky

Detailní popis produktu

Rukojeť západního stylu je vyrobena ze dřeva Rose-Wood (palisandr) a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti.


Délka rukojeti:        130 mm
Délka čepele:         160 mm
Celková délka:       290 mm
Hmotnost:               190 g


Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem

 

Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli vg10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

 

Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli, nebo dřeva je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

 

Doporučení a údržba:

  •  japonský nůž Boning 6“ Dellinger Rose-Wood Damascus z damascénské oceli ( damascus steel ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
  • Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.   
  • Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
  • Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
  • Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

×

Splátková kalkulačka ESSOX