Dellinger nůž Sok Blac Widow 205mmm
Kód: K/H200



Související produkty
Detailní popis produktu
Jak se o nůž starat a naopak co s ním nedělat ...
- Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
- Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části.
- Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
- Chraňte nůž před pádem nebo nárazem.
- Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí.
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skrvny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi! (například na magnetický stojan)
Aby byl vždy ostrý ...
- Pro každodenní vytažení ostří, použijte ocílku.
- Doporučujeme použít diamantové a vodní brusné kameny.
Materiál Čepele: japonská damašková ocel (Damascus Steel) VG10
Materiál Rukojeti: barevná pryskyřice
Délka Ostří: extra velké nad 200 mm
Typ Nože: Chef (Gyuto)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.