Tento web používá cookies

Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Využití Cookies

kniha myslivec a rybář v kuchyni

kniha myslivec a rybář v kuchyni

Objevte 300 originálních receptů ze zvěřiny a ryb.

2 týdny
7,68  s DPH
2 týdny

ks

Záruka:
2 roky



V knize naleznete cíce jak 300 originálních receptů na přípravu zvěřiny a ryb, které autor zaznamenal z velké části mezi profesionálními a amatérskými myslivci a rybáři. Součástí jsou i recepty ze specializovaných restaurací.

 

  • formát 150 x 215 mm
  • vázaná
  • 200 stran
  • barevné přílohy

Obsah:

 

Zvěřina

Ošetřování a úprava zvěřiny

Zrání zvěřiny a příprava mořidel

Zvěřina v kuchyni

Vnitřnosti

Polévky

Zvěřinové paštiky a předkrmy

Jelení zvěřina

Srnčí zvěřina

Daňčí zvěřina

Černá zvěř

Mufloní zvěřina

Zajíc

Divoký králík

Divoká kachna

Divoká husa

Bažent

Divoký krocan

Divoký holub

Guláše

A pár specialit nakonec

Přílohy, omáčky a jiné chuťovky ke zvěřině

 

Ryby

Ošetřování a úprava ryb

Ryby v kuchyni

Polévky

Studené rybí pokrmy a chuťovky

Uzené ryby

Kapr

Štika

Candát

Okoun

Lín

Amur a tolstolobik

Úhoř

Pstruh

Úprava dalších druhů sladkovodních ryb

Recepty na úpravu mořských ryb

Omáčky k rybám

Příbuzné zboží