Dellinger nůž Sok Blac Widow 205mmm

Code: K/H200
120,93 € 99,94 € excl. VAT
Sold Out
Delivery offer

Kuchařský nůž SOK Chef Black Widow 205 mm & nůž šéfkuchaře & krájení, plátkování, čištění, kolébkové krájení & maso, ryby, ovoce, zelenina, bylinky & kuchařský nůž v japonském stylu & japonská damascénská ocel VG10 & rukojeť z barevné pryskyřice s ozdobným nýtem & délka ostří 205 mm


 

Detailed information

Product detailed description

Jak se o nůž starat a naopak co s ním nedělat ...

  • Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části.
  • Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
  • Chraňte nůž před pádem nebo nárazem.
  • Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí.


Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skrvny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi! (například na magnetický stojan)


Aby byl vždy ostrý ...

  • Pro každodenní vytažení ostří, použijte ocílku.
  • Doporučujeme použít diamantové a vodní brusné kameny.


Materiál Čepele: japonská damašková ocel (Damascus Steel) VG10
Materiál Rukojeti: barevná pryskyřice
Délka Ostří: extra velké nad 200 mm
Typ Nože: Chef (Gyuto)

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Security check

×

Splátková kalkulačka ESSOX